Over mij

Ik ben Niels Bosman, geboren op 27 oktober 1980. Afgestudeerd economisch geograaf. Momenteel schrijf ik het liefst over de houdbaarheid van wereldsystemen. Is onze maatschappij nog houdbaar voor de toekomstige generaties of moeten wij drastische maatregelen nemen om niet ten onder te gaan aan ons eigen systeem? Op WordPress geef ik een beschouwing van het algemene politieke, economische systeem waar wij ons nu in bevinden. Het zal ongetwijfeld niet de hele waarheid en alle details belichten. Met deze blog probeer ik slechts tot nieuwe inzichten te komen die met name belangrijk zijn voor al onze opkomende generaties. Kunnen wij met een gerust hart dit systeem doorgeven, of moeten we op basis van onze geschiedenis onze veranderende levensstijl aanpassen. Het is aan u en mij om daar iets van te vinden.

Niels Bosman groter formaat

2 gedachten over “Over mij

  1. In een woord geweldig. Koppel dit aan de eerste parlementaire discussie in het Britse parlement sinds 170 jaar over de legitimiteit en het recht van geldcreatie uit het niets: http://www.sdnl.nl/motie-merkies.htm en de TROS-Radar uitzendingen over “De Schuldvraag” op http://www.radartv.nl/sites/radarextra/ en de laatste op http://www.uitzendinggemist.net/programmas/461-Radar.html . Ik houd mij al sinds 1981 (http://www.sdnl.nl/money.htm) bezig met de geldpolitiek: zie http://www.sdnl.nl/brockhus-kandidaat-pab.htm.
    Mijn motie: De motie van Arnold Merkies van de SP-fractie n.a.v. het gesprek met de redacteur van de Sociale Databank Nederland

    Vrijdag 21 mei 2015

    De Kamer, gehoord de beraadslaging vraagt de regering alle volksvertegenwoordigers der Staten-Generaal en hoge ambtenaren te verplichten het debat in het Britse Lagerhuis van november 2014 te bekijken en beluisteren en daarna een inhoudelijk debat daarover te voeren m.b.t. de situatie in Nederland en in de Europese Unie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s